Stockholm

Igår så var jag i stockholm med Sandra och Mia. Mia kom senare, runt fyra-fem och tills dess så gick jag och sandra runt i lite affärer och satt på cafét Muffin Bakery i en och en halv timme, mer(?). Det stället rekomenderar jag verkligen, det ligger på drottninggatan och specialiserar sig på muffins, alla muffins kostar 24 kronor.
Jag åt en morotsmuffin och det var det godaste jag ätit på länge, men den var väldigt mättande. Jag säger bara, dela på en med någon om ni inte vill må illa efteråt.

Vi gick och mötte Mia på stationen och vi gick sen upp till slottet och pratade lite medan jag knäppte kort. Sen började vi den långa promenaden mot Hard Rock Café. Världens bästa resturang med världens bästa personal, musik, inredning och mat och speciellt hamburgarna. Jag beställde en Hickory BBQ Bacon Burger, något sånt. Vi satt där i ... ja, jag vet inte, det måste varit minst 2 timmar, vilket gick jättefort. Samtalen blev allt från skvaller till toalettfobier. Vi gick tillbaka till stationen för att ta tåget som gick 22:11, Sandra och jag sa hejdå till Mia som skulle till Nynäshamn 6 eckor och jobba. Och vi hoppade på tåget hem.

Muffin Bakery   Slottsvakt  Hamburgare

Kommentarer

Lämna en åsikt

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser den)

Din blogg

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0