Krönikespelsfest

Knyt och lika kul som vanligt. Kom hem 4 och delade taxi med Joanna ^^.
Mycket flumm, dans och sång till gitarr och piano och sånt :)

Jävla kul var det iaf. Godnatt!


Status: Upptagen

Jag har så SJUKT mycket att göra just nu. Prioriterar och prioriterar och försöker få tid med allt. Skolan gör det ju inte lättare med alla jävla läxor, som John sa, "välkommen till tvåan". suck. Jag är alltid som mest upptagen just de första veckorna i skolan också då man måste börja komma igång och det tar ju självklart på krafterna allt det här. Och Ellen är sjuk! och Annika! Skolan är inte lika kul utan er, absolut inte, kom tillbaka!!!!! Jag saknar er. Jag saknar er mycket!
Fast allt jag är upptagen med är kul, så jag ska inte klaga egentligen, men det är vad jag gör bäst och det är ju jobbigt ^^. Snart är krönikespelet slut och då kommer det kännas tomt och jag kommer sakna det men då kan jag få mer tid till skola och vänner. Speciellt vänner, vill ta en fika med folk snart när jag har tid, så bered er på inbjudningar!

Länge sedan

Nu var det ett tag sen jag skrev, mycket har hänt.
Jag har varit i Karlstad på läger med folk från hela europa och där lärde jag känna en massa trevligt folk. En hel drös från Gotland t.ex. önskar att de bodde i Uppsala hela bunten! Lägret var kick ass och jag hade inte velat åka dit med någon annan än Sandra!
Väl hemma från lägret var jag hemma en dag och umgicks med John innan jag åkte till Gotland några dagar med Sandra och Hugo. Där gick vi runt på de medeltida marknaderna, åt gotländska hamburgare, såg gycklargrupper och träffade gotlänningarna igen. Det var otroligt trevligt och jag ville verkligen inte åka hem.
Under tiden jag var på Gotland så åkte Sigge till veterinären för att dö. Usch va jag saknar min kisse. Nu kommer jag aldrig mer få ligga med honom bredvid mig i sängen och kolla på tv och sova :( .
Sen jag kom hem har jag hunnit träffa John två gånger, Mira och Ellen och idag har jag min första oplanerade dag på evigheter och jag tar vara på den genom att göra sånt jag inte hunnit med, väldigt skönt.
Krönikespelet börjar snart också, det gör också mitt jobb och skolan. Åh vad jag har längtat till krönikepslet och alla människor där :). Jobbet betyder ju pengar så det har jag väl också längtat till. Men skolan(!) Usch! jag vill inte, inte, inte!

folk

RSS 2.0