jullov

Trötttrötttrötttrötttrött. Det är vad jag är! Två skoldagar kvar, sen är det lov. Imorgon ska jag fika med Sofia, Moa och Sara. Det ska bli trevligt. Sen efter skolan och mötet jag har på torsdag ska jag till John och ha lov! Fy fan va skönt. Precis vad jag behöver just nu. Få sova och slippa med allt som man "måste" och måste göra. Till julen åker jag till min mormor och morfar i Hällefors, då kommer också Johan :D. Sen åker vi med honom till Oslo och så kommer jag hem dagen innan nyår. Så jag kommer typ inte vara speciellt kontaktbar under jul. Kommer svara som vanligt på sms tills jag är i Oslo, för jag är snål :).

God Jul och Gott Nytt År på er!

Singing in the rain

Ännu en mycket bra helg. På fredagskvällen tog jag och John oss till Boland för att se dansarnas julshow. Mira kicked ass! En mycket snygg locking hade hon koreograferat och så fick man se henne dansandes iklädd husmorskläder och balongbröst. Så värt :D. Dagen efter gick jag och John runt på stan och köpte julgransglitter och ströglitter innan vi åkte hem till honom och lagade mat. Sen kollade vi på singing in the rain, sjukt bra film! Log genom hela filmen, helt underbar! Se den! Det var en scen då en tjej, som är jätteblond och har en jättepipigröst, skriker "I CAN'T MAKE LOVE TO A BUSH!" Och jag hade precis stoppat en bit gurka och dipp i munnen och dippen flög ju ut i min skrattattack, och på John, förlåt ^^. Jävla kul var det iaf x).
Idag, söndag, var det min, Sannes, Annas och Alexs överraskningsfest för Ullie. Det blev mycket bra och vi åt mycket god mat (karibisk buffé). Jag är massa nöjd! Nu ska jag plugga, lite... Och snart är det lov :D(Y)

oh the boredom

Här sitter jag ensam på kontoret och väntar. Väntar på att få börja mitt möte så jag kan få åka här ifrån snart.
Fördriver tiden med att surfa runt, gå runt och äta. Jag försöker låta bli de tre lådorna med delicatogrejer som står i köket och hittills har det gått bra. Har ätit en sån där wasaknäckebrödsmacka med cream cheese och allt var det var på den och en yoghurt. Så jag är rätt mätt nu. Och inga mail får man heller som man kan svara på, gud va allt ska vara långtråkigt. En timme kvar, sen kommer Sanne och då kan vi börja mötet. Får se hur länge det pågår.

RSS 2.0