The Big Rock Candy Mountain




Jag kan lätt fantisera mig bort till en bättre värld med den här låten.
Åååh, jag vill bo där!


A little bit of Sandra in the sun

Ja, då har första helgen utan John varit. Har inte varit så farligt för jag ersatte hans plats så gått det gick med Sandra. Inte riktigt samma sak men väldigt trevligt det med :D. Vi har kollat på film och så gick vi och såg krönikespelet igår. Har inte sett det sen jag gick i fyran eller nåt i den stilen. Det var intressant må jag säga.

Idag har jag och Sandra varit på stan och amerikanen Dale som bodde hos oss under helgen åkte hem. Jag fotade Anna Thor till framsidan av medlemstidningen Upphoppet också och upptäckte när jag kom hem att jag glömt ställa om bildstorleken i kameran så bilderna är rätt väsentligt mindre än ett A4 så jag måste fota om...

Andra hela veckan i skolan väntar, jag är pepp! Skolan är kul!




Tove Hedengren har tagit bilderna från krönikespelet 2007


Ååååh!

En sak som jag efter de här dagarna utan John som jag upptäckt är positivt
det är att det är som ett helt nytt förhållande typ, fast ändå inte.
Och jag känner mig lite sådär pirrigt nykär och glad efter att ha pratat med honom.
<3


bild från midsommar

Ingenting

Känns verkligen inte som om jag har så mycket att berätta...

- Igår blev jag en av de 100 första besökarna på cubus och fick för 14kr (man var tvungen att köpa något så jag köpte hårsnoddar) ett presentkort på 50kr, sofies modetidning, en rougeborste och två nagellack.
- ....? Var det allt?
- Nej juste, jag kom fram till igår att krönikespelet inte längre är kul...

Nu behöver jag pigga till mitt ansikte lite...




Pepp på tisdagar

Åh, jag gillar tisdagar i skolan!
Mediekommunikation på morgonen. Vi ska få göra riktiga uppdrag för riktiga företag och lära oss mer om hur man presenterar sig och skapar starka varumärken :D!
Grafisk Kommunikation före och efter lunch. Vi gör en tidning och har fått allt material och har nu som uppgift att få ihop det snyggt. Äntligen en utmaning!
Projektarbete 15.00-17.00. Kommer bli awesome och jag har en jättebra idé som jag kommer ha mycket kul med.





Den här illustrationen har jag tänkt lägga upp väldigt länge, men glömt bort.
Den gav mig MVG i bild :D

Pratade precis med John också. Han är för gullig han :).
Höll på med nollning och söp sig runt muren. Full och lycklig på Gotland.

Lättnad




Nu har jag fått prata med John. Känns otroligt skönt.
Tydligen många nördar på skolan, nu kan han känna sig normal :).
Förhoppningsvis kommer han upp till Kulturnatten.
Jag ser fram emot det en massa.
Och så längtar jag tills han får internet.
Men allt känns bättre nu när jag fått prata med honom en stund.
Nu kan jag kanske börja äta igen.
Och imorgon ska jag ta mig till skolan igen och spela krönikespel tror jag.







Hos Carl Larsson

Vad: Kräftskiva
Var: Carl Larssongården
Tema: Rolig hatt
Tid: 24/8 kl.18.00 -->










Min nya favoritpose och min fiskhatt :)

Dagen efter fick jag en privatvisning av Carl Larssonhuset av John. Vi gick även en guidad tur, men då får man inte fota, peta eller sitta på saker som man får om man går med John ^^ <3.
Så här är ett litet hemma hos-reportage från Carl Larssons hus.














Sen tog jag och John en klassisk rotur på sjön utanför det idylliska lilla huset.
Det är i sådana tillfällen jag skulle vilja ha en stor vit solhatt, vit klänning och fina handskar.
Men vi kan inte riktigt vara seriösa... ^^




Helgen var jättefin, jätterolig och tyvärr jättefull av mygg.
Men jag gillart! Ser ut som jag åker tillbaka i november.
Då finns det inga mygg :D

Bye bye Love

Bye bye love
Bye bye happiness
Hello loneliness
I think I'm gonna cry
Bye bye love
Bye bye sweet caress
Hello emptiness
I feel like I could die
Bye bye my love, goodbye




Önskar att du inte var så långt bort

I-landsproblem

I skolan har de satt upp lappar över hur man undviker att bli smittad och smitta andra med svininfluensan. De finns instruktioner om hur man ska tvätta händerna i 20 sekunder och var man brukar slarva. Sofia gör det här till världens i-landsproblem. I matsalen idag sa hon "man vill ju inte tvätta händerna i 20 sekunder, det tar ju jättelång tid och då kommer ju alla tro att man bajsar". Då vet man vad den tjejen värderar haha.

Pappa har arbetsskamraterna över på grillmiddag så han lurade Gustav och mig att det var helg med massa helgmat. Man blir ju lite besviken när man för en sekund tror det är fredag och det sen visar sig vara falskt.

Håller på att packa ihop lite inför helgen. Det blir kräftskiva i Sundborn. Ska bli nice.

Två år och två månader

Imorse skjutsade pappa mig till tandläkaren klockan 06.55. Herregud, att de sätter en tandläkartid 07.15 är helt galet! Efteråt så åkte jag till skolan för att avnjuta (...) första skoldagen. Kommer över en timme tidigt pga tandläkartiden och sitter nu och väntar på klassrådet. Jag har naturkunskap och webbdesign idag. Har inte haft naturkunskap sen nian, hoppas det fortfarande är kul.


Hur charmig är inte jag?




Förändringar






I helgen så har mamma och pappa flyttat in en ny garderob till mitt rum. Större och bättre. Kommer väl till pass eftersom min gamla började ge upp helt.
För att få plats med garderoben var jag tvungen att möblera om och jag tycker nu att mitt rum känns större. Det är en mycket större golvyta och så har jag fått en mysig sovhörna. Jättebra!

Kom och tänka på att min läsning har ökat otroligt den här sommaren mot vad den annars brukar vara. Jag har avverkat fyra böcker redan och håller på med min femte, Bridget Jones dagbok, jag gillar den. Bridget är en väldigt intressant människa att följa, hon känns verklig med alla tvivel och problem hela tiden.

Ska ta och ringa runt och leta jobb nu.
Och så hoppas jag att John kommer och sover här ikväll.
Imorgon börjar skolan.... suuuuuck!

Bröllop och födelsedagar

Nu blev det sådär dåligt uppdaterat igen. Har varit hos John den här helgen. Hans syster och hennes kille kom upp från Göteborg för att vara med på bröllop i lördags fira båda systrarnas födelsedagar i söndags. Det har varit en väldigt skön helg dock med för lite sömn. Jag har nog varit lite borta eftersom jag glömde ta kort på både bröllopet och födelsedagsfirandet... John har börjat packa också, klarade inte riktigt av att vara i samma rum som honom när han gjorde det utan att börja böla. Fan va jag kommer sakna ihjäl mig efter dig <3
Ser fram emot helgen när jag kommer att storgrina framför stora feta släkten också... :P






Upptäcker nu att jag ser väldigt tom ut i blicken på korten

Public Enemies

Igår, efter att ha suttit och läst min bok (sista boken i milleniumserien av Stieg Larsson), så bakade jag scones och stack ner på stan för att träffa John. Vi gick och köpte middag och blev lite för mätta för att äta sconesen också. Vi drog runt på stan och kritiserade hur andra såg ut, för det är kul! Sen gick vi och såg Public Enemies på bio. Vilken besvikelse :(. Hade trott att den skulle vara mycket häftigare och mer fartig istället för så romantisk och seg. Nej, inget jag vill se igen tror jag. Det skulle vara för Johnny i så fall...

Idag blir det tandläkare, ska göra avtryck, sen blir det lunchmöte med redaktionen och sen klockan 19 är det stormöte för k-spelet som jag inte vet om jag ska vara med på i år. Vi får se. Sen ska jag åka hem till John över helgen. Ska bli mys.

Nu ska jag ta mig upp och äta scones till frukost :)



Bilden är lånad av imdb.com

Börjar redan sakna dig

And all I really want from you is to feel me
As the feeling inside keeps building
And I will find a way to you if it kills me, if it kills me
It might kill me



Min första



Dagens outfit alltså...
Skulle vara kul att få in fler sådana men det är jättejobbigt att rigga upp stativet i trappen varje gång.
Det finns inga fina rena väggar förutom den hemma...

stan, ikea och munorgasm

Idag tog jag mig i kragen och stack ner på stan och träffade Mira. En givande shoppingrunda blev det och nu är jag lite social- och prylrikare och även ca 800kr fattigare. Köpte en weekendbag, två par byxor, te, en tesil och en necessär. Jag sa hejdå till Mira vid kvart över fyra eftersom jag skulle ta bussen till ikea vid halv fem och när jag står på busshållplatsen så kommer bussen från allianshallen och ut hoppar John efter att ha jobbat på skolan med att måla. Jag fick med honom till ikea och vi och mamma spenderade vad som blev två timmar där och köpte grejer till min nya garderob som ska installeras i mitt rum i helgen, det blir foton, jag lovar.

Efter maten satte jag mig med min nya datorbricka i knät och drack te (har köpt likadant te i födelsedagspresent till Johns syster) och det är så sjukt gott! Där av ordet munorgasm i rubriken. Rabarbergrädd, jag säger bara det.


Verkligheten börjar krypa

Igår natt kom jag och John hem efter två hårda och helt fantastiska veckor på Gotland. Man kan lugnt säga att all träningsvärk och alla långa dagar har varit värt resultatet. Föreställningarna var grymma och köerna ringlade långt. Det var folk som köade en halvtimme och inte kom in, de var skitsura. Vi fick ihop ca 9000kr på en gratisföreställning, det är grymt bra. Vädret var super också, hettan har nästan drivit oss vansinnaiga vid stunder men sen finns det inte mycket som är bättre än att på en ledig dag sitta utanför villan i solen med en bra bok eller att tända på grillen och äta och dricka gott som belöning för allt slit och alla blåmärken och alla sår.

Men nu är jag hemma, det suger. Skolan börjar snart, det suger. Mitt schema blir långt, det suger. John flyttar snart, det suger.

Men tills dess finns mycket kul att hitta på, ska göra om i rummet, vindsurfa, gå på bröllop och kräftskiva på Carl Larsson-gården. Sen får jag, som Ida sa, se det positiva med Johns flykt - jag får åka mycket till Gotland och där är det fint. Och han ska bo på ett jättegulligt ställe på övervåningen i en trea med en kompis i innerstaden, så det är inte så illa.

Här är lite bilder från repetitioner och liknande:




RSS 2.0