100% fullt ut

Slutade skolan tidigare än vanligt idag igen på grund av Gunnars dåliga imunförsvar. Gick på stan med Sara ett tag och sen mötte jag Tatiana (som kom i tid, en historisk händelse!) på stationen.
Uppsala -> Stockholm
Centralen -> Telefonplan
Telefonplan -> Bromma
Och sen blev det spännande!
Vi kom till flygplatsen två minuter innan sista in-checkningstiden och hann precis. Sen ska vi igenom den där pipgrejen och skicka väskorna på bandet. Tatiana pep, jag skrattade. Jag pep, Tatiana skrattade. Sen tog de bort Tatiana för att de såg en misstänksam flaska i hennes väska på röntgenbilden, jag skrattade. Sen bad de mig visa min vattenflaska jag hade som de hade sett, Tatiana skrattade.
Sen när vi skulle gå mot gaten så hör vi i högtalaren:
"Tatiana Fernandez och Hellena Holmgren sista anropet, flyget avgår snart."
Vi sprang emot gaten skrikandes och skrattandes av en typiskt-oss-känsla och man riktigt kände blickarna från de som väntade på flygplatsen och hur de skrattade åt hur vi bar oss åt.
Vi hann med planer (vi fick gå på utomhus på flygparkering nummer 4). Där hade alla suttit och väntat på oss...
På planet fick vi macka (äppelbröd med skinka, mango, sweet chili, mjukost och sallad), chokladkex, juice och thé. Varför har vi inte flygit tidigare?
Men till Götet kom vi!
Och till kursen i taxi!

today tomorrow

Dagen började bra. Vaknade upp på det bästa sättet av alla, bredvid dig :). Gunnar var sjuk vilket resulterade i en liten läxa från Ingalill och en skoldag som slutade halv tolv istället för halv fem. Jag och Moa bussade ner oss på stan och gick omkring. LP-affären med rea som jag tänkt kolla in var ju självklart stängd när jag äntligen hade tid med den.
Vi gick upp på kontoret istället och där var det tydligen födelsedagsfirande på gång, Mona fyllde 40. Det blev tårta och gott, ibland har man tur och dyker upp i rätt tidpunk alltså.
Jag såg ett par skor på H&M som jag skulle kunna döda för. 400kr, bra pris, synd att jag är luspank. Det blir februaris studiebidrag det.

Imorgon bär det alltså av mot Göteborg. Tatiana och jag ska för första gången ta flyget dit, det kommer bli soooft. Och jag ser så otroligt mycket fram emot att springa runt och leka teaterlekar och äta massvis med superdupergod mat! Nu ska jag leva livet.

Helt underbara, right?! <3 :D

ännu en gång: Göteborg är staden på G


Har massa att göra den här veckan och till nästa men så värt när jag får spendera helgen med Tatiana i Göteborg på teaterkurs :D. Det här kan vara den sista så jag ska ta vara på den ordentligt. Imorgon är värsta skoldagen, två lektioner med Svenska B och det suger kamelpung, sen måste jag måla och sen är det engelska. Efter skolan är det teater som vanligt och sen ett möte direkt efter det.

Har fixat om min dator helt och hållet nu och installerar om alla program. Har suttit hela dagen idag och fixat med iTunes och döpt om låtar och lagt till information, saknar fortfarande några program. Men det börjar se bra ut nu :).

"Just tell him how you feel without sounding like a girl for once.
- I miss you so much it hurts some times"
(Scrubs)

glädjeämnen

3Jag är glad, hade en mycket bra dag igår och idag kom jag på ett bra förslag på ett projektarbete till trean :) . Hade bara MDK idag och imorgon har jag bara GK och illustration som vanligt och på fredag efter provet i MDK ska vi se Fear and Loathing in Las Vegas :D och efter skolan ska jag hem till John över helgen och sen träffa Anna på söndag, värt !

Och igen, bara för att alla ska veta och förstå det:
Greys Anatomy = <3

Beställa?

Okej, har kollat igenom H&Mkatalogen och hittat lite intressanta saker. Men det är för mkt, vad ska jag ta bort?

 
klicka för att se i full storlek. Vad ska jag strunta i?

Nytt år

Jul:
Åkte till Hällefors den 23:e. Johan (min morbror, bilden) kom på kvällen. Julafton var precis som den alltid är: sova till lunch, äta lunch, sova lite till, kolla på kalle, paket, fota och pyssla med sina klappar, äta gröt, vara uppe med johan och guss. Julgröten var det sista jag åt på julafton och sen åt jag inge mer på 48h, blev typ sjuk eller något, bra mådde jag inte iaf... Men sen åkte jag till Oslo den 26:e

Kom hem från Oslo klockan 23 den 30:e och somnade rätt direkt.
Det vi gjort i Oslo:
Sett film - Hyra: Batman, Pulp Fiction, The Rock, Kung-Fu Panda m.f. Bio: Låt den rätte komma in & The day the earth stood still.
Resturanger: Fridays & Peppes Pizza
Spel: Settlers + massa PS3
Besök: Karl Johan, Shoppingcenter, Bowlinghall
Ja, vi fick rätt mycket gjort på tre hela dagar.

Nyår spenderades hos John tillsammans med honom, micce och frippe. Det var nice och riktigt värt. :)

RSS 2.0