Äckel

"Versio vulgata ger, quid enim proderit homini si 
lucretur mundum totum et detrimentum faciat animae suae."

Sandra & Christian i våldtäktsscenen

Tån som hamnade rejält ur led & Sandra som klipper sina festivalband från 07
Allt för konsten !

John med djävulsförvridet ansikte

Jag med djävulsförvridet ansikte

Checka min näsa, it's mongo !

Krypa kräla springa skrika

Vi repeterar för fult och oj jäklarns vad det tar på en. Har träningsvärk från topp till tå och är ständigt trött även fast jag försöker ignorera det under dagarna. En typisk repetitionsdag ser just nu ut så här: vakna 07.30, åka till ruinen 08.30 börja repetitioner 09.00 till 17.00, åka hem, handla, göra middag, ta det lugnt och sova. Därför har jag varken tid eller ork att uppdatera här med bilder så det får jag göra antingen nästa vecka igen eller veckan där på.

Gotland - the beginning

Igår klev vid ut på ön klockan 16.10 efter mycket hej och hå. Vi höll på att missa vår färja två gånger. Helt otroligt... Man kan väl säga att första gången var mitt fel, andra gången blev en kpnsekvens till mitt första fel och John hjälpte till att försena oss. Jag hade räknat fel på vilken tid båtbussen skulle lämna Nynäshamn med en timme och fick ringa mamma som hade skjutsat oss till Stockholm och be henne vända. Hon skjutsade oss till Nynäshamn och när vi kommer in i färjeterminalen är det en kvart tills båten ska gå och då måste John på toa. Precis när han försvunnit runt hörnet börjar personalen stänga dörrarna vid ingången till färjan. Jag fick stå i dörröppningen och hoppas på att John skulle skynda sig. men vi hann med!

Idag har vi lyft lastpallar som vi ska springa över på föreställningen och så har vi sett förra årets framträdande vilket gav rätt mycket ljus till hela alltihopa. Nu är det sovdags som gäller, imorgon börjar repetitionerna klockan 10.


Imorgon bär det av...

... till Gotland! Och på måndag börjar repetitionerna till Ida Wahlgrens teater In expectatione mortis! Kommer bli sjukt grymt med eld, dans, djävular, offer, fresterskor och döden. Den kommer spelas i S:t Karins ruin på Stora Torget och det blir tre föreställningar som är helt gratis. Det borde man inte missa!
Sandra spelar offer (haha) och jag och John spelar djävular! Fan va kul vi kommer ha de närmaste två veckorna, det pirrar i magen av förväntan ^^.
Hell Yeah !

Redo för medeltidenIdag övningskörde jag till stan för att handla tyg som jag skulle sy min medeltidsklädnad av. Körningen gick sådär, jag gjorde några tabbar och orsakade kö vid ett trafikljus. Mamma hjälpte mig att hitta bjällror som jag tänkt ha runt fotleden också, bör nog stoppa in lite bomull i dem för de låter som fan och ingen kommer vilja gå med mig x). Så idag har jag mätt och sytt och svurit åt symaskinen. Med resultat i alla fall, den blev helt okej och jag är nöjd. Så om två veckor cirka ska jag plinga runt på Gotland och leka medeltidare :).

På lördag blir det färja dit och på måndag börjar repetitionerna till "In exspectatione mortis", teatern spelas sedan i Gotlands största ruin St:Karin på Stora Torget, hell yeah medeltidsrespekt på det !

Sen eftermiddag i slottsbacken


Träffade de här två bruttorna idag. Vi satte oss i ensamhet i slottsbacken och åt en massa onyttigheter och drack saft. Timmarna spenderades med samtal om de saker tjejer pratar bäst om och mycket skratt blev det. Det blev nio-bussen hem och då hade jag fått fem och en halv timme med två av de bästa personerna i min värld.

Fotnot: I måndags när Sandra och jag körde shoppingrunda på stan så kom en gammal man och en tjej som jobbade på bianco och berömde mina skor som jag själv pimpat. Slå det ni! :D

Flickan som lekte med elden

Jag är fast ! <3
Helt jävla underbar, cpbra bok !


Göteborg Tjeckien Hällefors

Ett inlägg där bilderna får berätta min senaste månad

Dumt internet

Just nu sitter jag i Hällefors, en liten skithåla där min mormor och morfar råkar bo, och försöker stå ut med internetuppkopplingen. Men jag märker att jag inte kommer att göra det i den grad att jag kan göra ett ordentligt inlägg med bilder från de senaste veckorna så därför tänker jag skriva om dem när jag kommer hem i helgen. Då blir det ett ordentligt inlägg fyllt med bilder från Göteborg, Tjeckien och Hällefors.


RSS 2.0