Fin helg

Fint väder och massa kul! I fredags gick vi ut på krogrunda. Jag blev askalas och var därför bakis långt in på lördagen. Men vi åkte till Grönan och jag karusellade bort bakfyllan efter en rejäl hamburgare! Vi hade en GRYM dag! Idag har Natta och jag shoppat och nu varvar jag ner med Ernst. :)


Kanonvecka

Har den här veckan träffat en av världens underbaraste personer inte bara en utan två gånger! Och fler blir det nästa vecka! Hihi! Nu i helgen kommer en annan underbar person! Nathalie! Jag längtar och skuttar upp och ner inombords. Vi ska kroga, åka till grönan, shoppa och dricka vin. För vi är bäst! Jag är glad!


Mammadag

Idag har jag haft mamma för mig själv! Hon köpte chokladbakelser och så satt vi och pratade och hade det trevligt :). Nu är jag nyduschad och ska få grillad kyckling till middag. Life's good!


Uppsala

Kom hit i förrgår kväll. Första jag gjorde var att springa genom ösregn för att träffa Mira. Vi tog en öl på Smultron. Igår var jag och shoppade lite... Jippiiii :D. Nu blir det nog lite paus på den fronten tills lönen kommer! Idag ska jag få träffa en av de bästa människorna jag vet :). Jag är skitglad!!!!


Hejdå torpet, syns om ett år!


Bredsjö

Vi var iväg till Bredsjö herrgård och åt trerätters lunch. Det var helt fantastiskt! Sen gick vi till deras ostcafe, köpte ost och tittade på djuren :).


Soligt och skönt


Limbergsfallet

"Man vet att man har semester när man saknar täckning". Ja det stämmer. Kan knappt skicka sms vid torpet. Därför passar jag på när vi är hos mormor och morfar! Imorgon kommer Johan, Mia och Zebbe. Då är det slut på lugnet ;).


Resedag

Är i full gång med resandet. Har kommit genom mer än hälften. Framme om 4 h. Jippi!


Lugn stressdag

Sista jobbdagen innan semester. Inget att göra förrän precis i slutet av dagen, fick jobba över.. Det sabbade resten av min tidsplanering. Så jag blev sjukt stressad men hann med allt jag skulle. Nu är klockan 03.21. Båten går om 3,5 h. Håller på att packa det sista utan att väcka G och John. Hihi, SEMESTER!! Blev "tag:ad" på gangsta-gråbo idag. Nu är jag tydligen deras... Hoppas den är lätt att gnugga bort!


Torsdagsunderhållning

Kanondag! Slutade jobbet vid 14. Gick hem och åt och stack sedan till Gråbo. Där mötte jag upp med Joel som tog med mig ut på landet på motorcykel. Det var grymt! Tror vi kom upp i 140 som mest. Har träningsvärk i ryggen idag.. På kvällen så mötte jag Simon nere på krogen och tog en öl. Perfekt avslut!


Sportig nagel


Passar på!

Slängde mig ut på balkongen efter jobbet för att få på mig all sol jag bara kan. Härligt!


Perssons Pack på jobbet

"Snälla glöm bort livets problem
Att göra nåt åt det är nog för sent
Det blir skuggor i sängen av fallande löv
Där du ligger i lakan vita som snö

 

Slut dina ögon älskling
Tänk på mig och somna in

 

En söndagssol värmer upp höstmorgonen
Och jag stryker bort ditt hår ur ögonen
Njut av livet så länge du kan
Runt halsen leker min högra hand"

 

- Perssons Pack, somna in

 


Kalasmellanmål

Turkisk yoghurt och gotländska gubbar


Tvättdag

Fan va jobbigt det är att tvätta... :)


Sista veckan innan semester

Nu är det bara 5 dagar kvar till semestern! På lördag hoppar jag på färjan kl 07, sen buss, tåg, buss, bil och så är bag framme hos min mormor och morfar runt kl.18. Läääängtar! Igår åt Gustav och jag gott: spare ribs, färskpotatis och sallad på gurka, avokado, rödlök, koriander och citron,


Lördagsgrillning

Var ute i Gråbo igår och grillade. Vet inte hur det hände men jag blev tillslut utsedd till grillmästare. Vi åt gott och jag drack vin. Sen flyttade vi oss ut i solen. Grabbarna lekte med en boll och vi tjejer låt och tittade på och åt kakor.


Fredagslugn

Slutar om en timme.
Har inte mkt att göra. Gjort klart en annons.
Städat. Ätit jordgubbar. Ritat självporträtt.
Solen börjar titta fram nu. Gillar starkt!
Kommer blir bättre på uppdatering när blogg.se
har fixat sin app igen.

Så här blev porträttet btw.


Midsommarklänningen

Till midsommar så snabbsydde jag en klänning av lite restbitar
från studentklännigen. Hade inte riktigt tillräckligt för att få till
den topp jag hade velat men är ändå nöjd med resultatet. Får
se om jag syr om toppen senare dock :)



Någon som har ett bra tips på ett gratis bildredigeringsprogram btw?
Har redigerat dessa i ett jäkla microsoftprogram eftersom jag inte har
photoshop på den här datorn. Har någon ett bra tips tar jag gärna emot!

RSS 2.0