Tomten

Idag kom självaste Tomten till Oss för att bli fotad till ett tidningsomslag. Det tog honom 1,5h att få på sig allt och bli redo. Efteråt fick vi hans visitkort.


Reklamfilmsinspelning

På och för Interiörhuset


Två dagar

I ett inlägg.
I går kom Eskelunds förbi med saffranssemlor för plåtning. Det var smaskigt :)!
Jag gjorde mitt bästa för att träna bort den med lite BodyJam på kvällen.
I dag blir det en fartfylld jobbförmiddag. Vi ska iväg till interiörhuset nästan hela byrån för filminspelning och fotografering. Kommer bli riktigt kul. Vi laddar med kaffi!


Kalas

Hade en riktigt bra födelsedag igår :)


Fredagsnatt

Så, efter tolvslaget i natt blev jag 21 år.
Var på Surfers, kände mig snygg och drack rödvin. Precis som jag ville ha det! Sen gick vi tillbaka till Simon, drack öl och pratade till klockan var fem.


Fredagskväll

Har klätt mig för barhäng senare ikväll.
Har silverpumps.
Tänker att det allra första jag ska göra som 21-åring är att vara snygg och glad med ett glas rödvin och trevligt sällskap.
Funderar också på om selleri funkar som middag, då jag inte orkar laga något.
Har gjort snyggaste hallampan också.
Jag kallar den invisible man with mustasch.


Fredagseftermiddag

I morse hade chefen möte på kontoret. Ingen åt sin bulle. Jag och Erik blev glada :)! Cyklade till systemet och köpte rödvin till mitt kalas i morgon. En mamma hade med sin son som bar en mössa som det stod "snutjävel" på. Passande... Ikväll blir det krogbesök med självaste Frid i natten (Simon).


En vanlig torsdag

Jobbat.
På vägen hem gick jag till JärnAB för att köpa brandfilt och ståltråd. Utanför stod 70x100:or på mina annonser. Sånt gör mig fortfarande lite glad. Betyder väl att jag fortfarande är ny i branschen :P.
Senare idag blir det styrketräning och sen ska jag SOVA!


Riktigt bra dag

Förutom trötthet har den här dagen varit GRYM! Jobbet var så bra som det kan bli en helt vanlig tisdag. Jag fick sova middag. Och så var jag och Marcus och såg Skyfall och jag var inte alls så arg som jag trodde jag skulle bli av den filmen. Det var en riktigt bra Bondfilm faktiskt, det enda som var dåligt var bristen på ordvitsar och Daniel Craig.


Kroppssylta

Ska snart iväg på BodyJam med Ellenore. Invigning av nya skorna. Idag har jag jobbat, handlat och fixat en present åt en vän som fyller år. Sen efter träningen får jag kvällsbesök, vi får se om vi pratar bort hela natten den här veckan också.


Present

Fick lite födelsedagspresenter av pappan också. När jag var i flyttstadiet så gav han mig en påse med grejer från Ikea och nu fick jag även en slant till brandsläckare samt en fin tavla han gjort själv :).


Uppsala

Efter trevligt kalas hos Mira åkte jag hem till Uppsala. Mötte upp mamma på stadsteatern för att se premiären av Sound of Music. Som jag har längtat! Och den var SÅ SJUKT BRA!

Efter teatern gick vi till Katalin och åt middag. Bra lördag med andra ord! Söndagen har spenderats hos pappa och nu ska jag göra mig klar för hemresa till ön.

Fick jättefina träningsskor i födelsedagspresent av mamman, tack <3!


Knytkalas på 17kvm

Mira hade kalas igår. Fick träffa hennes vänner och dricka rödvin med hennes fantastiska utsikt! Invigde ny klänning från Fröken söt och kände mig allmänt 30-tal!


Företagardagen

Så, igår var det företagardag och Oss var på plats och gjorde film två filmer under dagen. Sen avslutade vi med bankett, prisutdelning och party.

Fint serru!


Jobbskjorta

Har fått en jobbskjorta som jag ska ha på företagsmässan i morgon. Fick välja ut vilken svart topp jag ville ha och sen broderades loggan på.

Så alltså, i morgon, företagsmässa som avslutas med AW och "gala". Jag kommer vara assnygg :D


Rester till finmiddag

Den jättegoda köttfärsröran rullades in i överblivna lasangeplattor från i fredags. Rev på parmesan och gratinerade i ugnen. Rullarna fick sällskap av guacamole!


Sportar skjorta och slips


BULLAR

Det kom över tre fina tjejer för bullbak igår. Mycket trevligt! Vi gjorde grymt smarriga kanelknutar! Sen åt vi upp hälften :D


Stordåd

Det var vad Frida kallade det!
Ikväll blev det vegetarisk lasange som var fylld med ricotta, tomat, basilika, rödlök, vitlök och ostsås på parmesan.

Till det dracks det gott rödvin. Fin pratstund och vi avslutade med ost. Vilken fredag! Nu blir det ett glas rött till för mig själv. I morgon blir det bullbak!


Hallampan

Nu är den fixad och upphängd :)
Blev bra. Ska lägga till en liten detalj sen ^^. Kommer bli överstiligt!


Som efterrätt till frukost

Glömde köpa yoghurt till frukost igår. Men istället för att bli sur så gör jag havregrynsgröt. Har haft på kanel och kardemumma. Även liten klick sylt, blåbär och hallon och min frö- och nötblandning. Bra start!


Så jävla bra!

Effektiv jobbdag.
Tränade dubbelpass med Ellenore.
Gjort grym middag! Grym på vilket sätt? Jo:

Köttfärssås/röra/gojs. Stekte lök och köttfärs och hade sen i squash, morötter och selleri. Stekte ihop ett tag. Kryddade med lagom mycket chili (sådär så det bränns lite lätt på läpparna men inte tar över smak) och timjan. Hade i bönblandning och krossade tomater. En skvätt grädde, oxfond, rödvin, tomatpuré. Mer timjan.

Perfekt kokta grönsaker som fortfarande är krispiga. Sellerin bryter av den mustiga smaken med sötma och man känner lagom hint av rödvinet. BRA JOBB, Helena!


Essen

Lagade apgod mat idag. Färskpasta med tomat och mozarella och till det tomatsås, purjo, parmesan, knaperstekt bacon och avokado.

Sen är det ju också kladdkakans dag idag. Sånt kan man ju inte låta bli att fira! Så nu blir det fika och deckare!


Matlagning

Idag blir det köttbullsgryta :)


Regnvecka

Smhi utlovar pissväder hela veckan.
Varma kläder PÅ!


Halloweenhelg

Fredag: halvdag, tvättmaskin, träning, pizza, rödvin och moulin rouge.
Lördag: virkat, lammburgare, förfest, halloween på kåren.
Söndag: städat, tvättat, diskat, vackra blommor och kanske lite sockerkakabak.


Komma hem-glädje

Halvdag idag.
Kom hem till installerad tvättmaskin och en utslagen lilja! Bra fredag!


Snittblommor

Glädjen när jag satt mina första snittblommor i vatten.

Igår var Maria förbi på fika och för att inspektera huset. Idag kommer mitt helgsällskap i form av en Mathias.

På lördag kör vi halloweenfest!


RSS 2.0