Bakat

Nu var det sådär länge sedan igen. Mycket kul har hänt. Senast var i helgen då jag och Cathis gjorde Sthlm. Det var kalasnajs.

Idag har jag bakat. Både rabarber- och hallonpaj och brödfrallor på lantbrödsmjöl. Får se om de blev goa sen :).


Vinrött

Vinröda kostymbralls som jag fick av en vän igår. Till det vinröda "sammets"pump. Skitsnyggt. Men nu har fötterna lunchrast. Dumma skor — BLI SKÖNA!


Fint med liksinnade!

Va glad jag är på så många sätt att jag lärt känna dig!

"Jag tycker att vi ska ta en dejt i sthlm nästa helg. Vitt vin, färska räkor, pedikyr, promenad, underhållning i form av M, mer god mat, variation i shoppingen (läs bakgator och fönstershopping på NK) osvosv."


Ny podfavorit!

Har nu tre podcasts som jag följer slaviskt. Förutom Adam och kompani & Alex och Sigge så har jag nu lyssnat ett tag på Hannah och Amanda.

Väldigt härlig lyssning på många sätt. Världens tjejsnack om i stort sett allt. Och det blandas allvar och kärlek med ironi och pinsamma minnen.

"Man kan inte som kille ta henne för givet och behandla henne hur som helst och tro att hon stannar kvar. För det kommer komma en annan kille som behandlar henne bättre och frågar vad hon vill ha till frukost"

De textraderna har förföljt mig i nån vecka nu. Och de bara växer och växer inom mig på ett sätt som är svårt att förklara. Jag gillar det!


RSS 2.0