Packa, sola, äta

Rubriken säger väl egentligen allt, idag har jag packat och solat och snart ska jag ta mig in till stan och äta på Rififi med familjen. Jag tycker det är skittråkigt att sola för det mesta men brukar klara mig om jag har en bra bok, musik eller som idag - mammas mobil, hon har nämligen The Sims i sin telefon <3. Varför har inte jag det?

Jag har packat en bag full och en tygpåse också. Dumma Helly Hansen-tröja att ta så mycket plats! Tror egentligen inte att jag kommer behöva den heller men man vet aldrig. Jag vill inte sitta borta i Tjeckien och frysa. Men imorgon bär det iväg till John och på fredag åker vi först ner till Göteborg och sen den 28e så bär det av mot Tjeckien och under den tiden kommer jag inte uppdatera här. Däremot kommer det bilder och uppdatering när jag är på mitt sommarställe, dit kommer jag 13e men jag tror inte att jag kommer sätta mig vid datorn och blogga det allra första jag gör. Men håll utkik!




Kommer nog inte få användning för min HH men däremot mitt regnställ
så här har det sett ut i en vecka i Tjeckien nu...

018-fika

Åkte in till stan idag vid 13-snåret och träffade Sofia. Vi gick runt och kollade på skor, hittade en massa snygga men såklart inga som jag behöver... Jag tröstade mig med underkläder och en fin blomma man kan sätta i håret eller använda som broch. Sara kom klockan 15 och vi tog oss till café 018 eftersom där fanns det sol och jag hade läst i UNT att 018 hade Uppsalas bästa smothies, det var jag bara tvungen att prova. Så vi alla tre beställde morotskaka och en varsin hallonsmothie och satte oss på uteserveringen och snackade skit och sommarlov. Mycket god smothie tycker jag, fast jag föredrar smothies av bara frukt ^^. Efter fikad blev det lite mer affärtittande och sen tog jag bussen hem vid fem.




Städastädastäda







Idag efter att ha sagt hejdå till John så provlåg jag spikmattan som mamma köpte idag. Jäklarns va ont det gjorde de första minuterna, sen blev det väldigt varmt och jag tycker faktiskt att man blev rätt avslappnad. Men det kan ju ha varit placebo eller hur det stavas. Sen, eftersom jag ska åka bort några veckor från och med fredag så städade jag mitt rum. Som du såg så var det inte direkt rent innan, men nu nästan skiner det. Mycket härligt. Och jag hittade jättesöta örngott längst ner i örngottshögen. Sådana som typ mormor har gjort som det är broderier på och som knyts ihop istället för att kudden stoppas in i en flik. Mycket fint :).

Midsommar då, det var väldigt trevligt. Fint väder och roligt folk. Vi sysselsatte oss med grillning, kubb, "brännboll", dans med rökmaskin och grejer och en del annat. Killarna visade upp sin manlighet genom att lyfta bilar och John så duktig som han är lyckades flytta bilen lite grann. Det måste kännts snopet för de killarna som inte orkade när en 10 år yngre kille lyckas. Fail på dem.

Nu håller jag på att hungra ihjäl, jag vill ha kyckling !
Imorgon ska jag på stan och fika med Sofia och Sara. Och vem vet, kanske hittar jag ett par skor ^^.
Jag hoppas du har uppmärksammat min nya bloggdesign... Eller design och design, ny header (det tog jävla mycket tålamod...), nya typsnitt och nya färger. Jag är väldans nöjd, förutom att headern är dåligt photoshopad ^^.
Och visst är halsbandet på bilden fint, fick det av John när han kom hem från Skottland <3


slappardag


Mina superdupersexiga Hulken-kallingar


Min myggbettsuppsvulna arm


Mös med kissemissen i solen


Lekte cp


Antastade katten

Idag har jag njutit av den lilla solen som skymtat fram.
Har suttit ute och läst min bok, har bestämt mig för att den ska vara klar innan Tjeckien så jag kan påbörja Män som hatar kvinnor. Men det borde gå alldeles utmärkt för boken är väldans bra!
Åkte ner ett tag till stan också och träffade Tatiana och Sandra. Sen tog Sandra och jag en fika på storken. Jag åt en specialchokladkaka, namnamnam. Nu är jag inte längre bara cp utan tjock också ^^.
Imorgon ska jag hem till John. Det tycker vi om.

Solen tittar fram - hej solen !

Igår tog jag och John oss iväg till Sandra och åt middag och umgicks med lite folk. Det var en intressant kväll skulle jag vilja säga. Gräsfläckar på kläder, en trasig blomkruka, bortappade saker och en signal till sjukvårdscentralen om en popcornkärna i örat. Tur som det var så invoverade bara borttappade saker mig, fast jag hittade min tröja imorse innan vi stack tillbaka till Uppsala för att äta frukost/lunch. Kvällen lämnade mig även med ett oräkneligt antal myggbett i ben, armar och på min stackars rumpa. Seriöst, jag kan varken sitta eller gå utan att min rumpa gör ont just nu. Jävla mygghelveten.

På fredag är det midsommar, det är inte klokt. Det känns som om det inte borde vara om flera veckor, men icke. Ska fira in sommaren i Ramsta. Wow! Ramsta! ... Men det blir säkert skojskoj. Sen nästa vecka så drar jag ner till göteborg på torsdagen(?) några få dagar innan Tjeckien, ska bli skitkul!

Tänkte sprida lite sommarkänsla.
De här låtarna är helt perfekta, och ska spelas högt!




Sommarplaner


paint<3

10 juni 2008

"Skolavslutning idag, har gått ut ettan nu. Jag mår så dåligt just nu, jag är så olycklig och känner mig otillräcklig och tjock. Jag har provat att försöka ta kontroll över hur jag mår genom att sticka ner två fingrar i halsen. Utan framgång. Hur svårt kan de vara? Ikväll ska jag ner till stadsparken och ha avslutningschill med klassen."

Det där skrev jag i min gamla dagbok för exakt ett år sedan. Jag var nere i en ordentlig svacka och mådde verkligen skit. Min största rädsla är att må likadant igen som då. Vad jag inte visste när jag skrev det där var att precis den kvällen skulle min vändpunkt komma. Jag och de klasskompisarna jag var med satt ett tag i humc men gick vidare till stadsparken när polisen kom. I stadsparken träffade jag av en slump Tatiana som satt där med två killkompisar - Micce och John.
Det var första gången vi träffades och sen dess har allt varit så otroligt mycket bättre.
Tack för att du fått mig att må så bra som jag gjort det senaste året.
Jag älskar dig

.
.



~10 juni 2008

Sjung om studentens...

Previously this week...:

Jag slutade och fick sommarlov
och
John tog studenten





Imorgon också, sen lov

Sitter i mitt rum och lyssnar på musik som Sommarnatt, Town called malice, Efter plugget och Tusen dagar härifrån. Åh sommarkänsla! Det behövs när vädret inte säger samma sak.

Imorgon blir det lov, middag med Sofia, Moa, Oskar och Sara och sen hem till John.
Låter perfekt <3

Nu tycker jag ni också ska försöka komma i sommarstämning så här får ni en sommarmusiksspellista:
http://open.spotify.com/user/elsa64/playlist/6xithJBbPXJSvirDUiL7C8

Ny månad

Hur glad blir man inte när man vaknar upp, solen skiner och det är tre dagar kvar till sommarlov?
Jo det ska jag tala om, man blir skitglad.
Vaknade dock vid 06.00 över att min förbannade tå gjorde ont men jag lyckades somna om.

Det blev bara ben i jeansshorts och leopardlinne till skolan, tog cykeln från stan och det var jätteskönt.
Gjorde fel skoval så förutom den onda tån har jag nu skavsår och nageltrång också.

Köpte sommarlovsbusskort, så värt. Hur mycket buss och upptåg som helst för 620kr hela sommaren.
Har även införskaffat mig nya leggings och steps. Så nu är jag redo för sommarväder!
Men självklart blir det inte varmt igen förrän om en vecka cirka.

Var även hos tandläkaren. Hon sa att jag får ta ut min tandställning nästa gång! (19 augusti) :D
Jag smsade det till mamma och när jag kom hem hade hon köpt chokladglass!

Imorgon ska jag dra hem mina block från skolan och tömma skåpet och på onsdag efter skolavslutningen blir det Hjälsta och John <3

Jag lägger upp lite sommarbilder bara för stämningens skull :)
 
 

Fin natur och fika med blåbärskaka = SOMMAR <3

RSS 2.0