Höstlov

Nu har mitt lov börjat.
Hemskt egentligen att det är höstov, kan inte våren lura vintern och sen gå över i sommar som i the holy grail? Och kylan har redan börjat kännas för mycket. Fryser så fort jag går utanför dörren och jag är inte direkt bra på att hålla värmen. Skönt att man har en snäll kille som man får sno värme av två veckor till. Men jag hatar när det blir kallt. Och det är ju inte fin höst längre.. Alla löv är borta från träden och har blivit bruna. Hur trist kan livet se ut? Håller humöret uppe genom att se framåt på de små höjdpunkter som vilar lite här och där i min kalender. Jag hoppas att november går fort också. Att den är över innan jag hinner blinka. Jag hoppas det.
När sista lövet faller...


Praktikplats - fixad

Hej och välkomna till en glad Hellena.

Riktigt bra dag idag egentligen, tråkig film på svenskan (fast film är soft), bilden gick bra, ingen engelska. Jag stack direkt till expen och fikade lite med några som jobbar där. Och helt plötsligt slog det mig, jag kan fråga om APU här (APU = ArbetsPlatsUtbildning=Praktik). Jag frågade och fick ett väldigt positivt ja! Så nu är det klappat och klart. Jag ska sitta tre veckor på mitt kontor, med mina arbetskollegor jag redan känner och göra:
En layout till en tidning som ska skickas ut till många
Mallar till olika utskicksgrejer
En skyltfönstersskyltning (mitt emot stationsingången/utgången av svavagallerian)
Och skriva lite grejer

Haha! Va bra :D
Men, måste tillägga ångesten för badet imorgon på idrotten! HATA!

Snart lov

Bara två skolveckor kvar nu. 8 dagar till. Sen är det lov. Jag ska börja mitt lov med att gå och se Zorro med John är det tänkt, ska bli jätteskoj. På söndagen jobbar jag tyvärr, men det är ju värt, 500 kronor för 1,5h jobb. Sen på kvällen ska jag vara ledare på en höstaktivitet med unf som är bio. Det är också soft, ska dra med de som vill och se typ Mamma Mia gratis. Så det blir niiiice.

Sen har jag inga planer inför måndagen och tisdagen på lovet, men de kommer nog fyllas med något skoj ^^. Och på onsdagen(!) då åker jag och John ner och ut till Gotland och bor hos Philip, så jävla värt. Sandra kommer en dag senare. Och då ska vi hitta på en massa skoj och träffa massa folk. underbart! Vi åker hem sen den 2:a, sista höstlovsdagen.
Och sen den tredje så ska jag trösta mig lite för att det är skola igen med att gå på bio med Johanna och se Bond, vi fyller ju båda år i nnovember så vi ska bjuda varandra :). Det ska bli jättekul! Har inte träffat den tjejen på tusen år! Åh jag vill ha lov nu nu nu!

Fram tills dess är det dock massa (gucmassa) plugg och möten som kommer fylla upp mestadels av min tid. Men det går väl an...

Men, GE MIG LOV!

Liten på nytt

 

Göteborg é staden på G

 Torsdag igen, sista skoldagen på veckan. Skönt det men lektionerna är sega. Jag blir klar för fort och det slutar alltid med att jag inte har ett skit att göra. Men nu är det bara 1,5h som jag måste fördriva innan jag får gå. Sen ska jag träffa John på stan och åka hem till mig :) och(!) imorgon så ska jag och Tatiana fara iväg till vårt goa Göteborg. Vi ska på vår teaterledarutbildningsgrej som vi gör 2 ggr om året och som är hur kul som helst! Kan knappt vänta. Jag vill att det blir fredag nu, nu, nu! :D. Jag funderar på att ta ett stopp med bussen på väg ner till stan och ta en sväng in på Ö&B för att införskaffa mig en chokladbit eller något, eller så är jag lat och går in på hemköp.

Här är förresten mitt väldigt fins uppslag jag gjort på GK:n x)


Och sen tycker jag att alla får ta och kolla på fred astair som dansar i regnet på youtube. Det är ren lycka och gör en på lite bättre humör nu när höstmörkret och regnet börjar dra in. Och visst dansra han helt förträffligt :D

De färgglada helt underbart vackra fina bilderna i mitt uppslag är från konstären kizioko  (www.kizioko.deviantart.com)

RSS 2.0