lång kort dag

Hur kommer det sig att måndagar känns som veckans längsta dag i skolan när jag går 4 timmar? Jag orkar inte ens med två lektioner innan jag är färdig. Idag kom iaf vaktmästaren, heter han Per?, och räddade mig från sista lektionen. Pappa stod och väntade på mig för jag skulle till doktorn och han var budbärare. Så iväg for jag till vårdcentralen ala Eriksberg och där blev jag av med lite blod. Jag måste gett dem flera liter det senaste halvåret. Sen fick jag veta att de inte orkar göra något så de skickade hem mig med lite värdelös hostmedicin. Sen träffade jag John en halvtimme (bara ):  ) på stan.

När jag kom hem och hade kollat på lite sex and the city och sovit några minuter så var det dags för övningskörningslektion nummer 2. Mamma är väldigt pedagogisk och bra att köra med och hon fick  ut mig på vägarn nu. Körde runt, runt i sunnersta och sen tog vi en liten tur i Ultuna också. Det gick riktigt bra. Hon skrek bara en gång (i onödan) och jag fick bara ett motorstopp i början :). Jag måste bara sluta försöka gasa med bromsen, det lönar sig inget till.

Sunday alone

Jag är sjuk fortfarande efter flera veckor. I veckan ska jag till doktorn och förhoppningsvis få något som gör mig frisk.
Idag ska jag bara ta det lugnt och ligga och hosta, kanske ska jag äta en bit av den sjukt goda chokladbombskladdkaka jag gjorde till pappas kalas igår! Det låter fint tycker jag :D

        

50årsfest


I torsdags fyllde min pappa 50. Idag ska han ha kalas :). Det kommer ca 25 pers, en liten fest alltså. Mamma och pappa springer runt och fixar och donar i hela huset, gör mat och ställer fram all alkohol. Jag sitter och har småtråkigt, håller på att ladda hem alla Bond-filmerna innan ipred som är om några dagar nu. Hoppas jag hinner. Jag ska inviga min nya klänning ikväll, en körsbärsklönning i ballongmodell från carlings, jäkla söt är den. Lägger nog in en bild på den imorgon. John kommer tillbaka runt 17, han är och gör högskoleprov just nu mellan 8-16. Stackars människa, fem prov på en dag, en lördag. Tatiana kommer och hjälper till ikväll också, jag tror det kommer bli kalasroligt (Y)!

snabb och sjuk

Jag är så trött på att vara snabb på GK:n och illustrationen. Jag brukar alltid få upp en idé i huvudet direkt som jag fixar på en halv/en lektion. Idag började vi med bokomslag, blev klar med det och jag måste säga själv att det blev väldans snyggt. Sen på illustrationen blev jag typ klar med min barnbok som vi jobbat med en gång tidigare. Vad ska jag nu göra under de kommande två lektionerna? Suck.

Har känt mig helt slut idag och när jag kom hem började hostan börja göra sig påminnd igen. Jag är grymt trött och kommer nog somna framför grey's anatomy nu snart. kanske kanske tar ledigt imorgon, har mycket att plugga och så måste jag baka tårtorna till pappas 50-årsfest på lördag. Fast om jag tar ledigt blir Oskar sur. Det kan man ju inte riskera, jag måste ju jobba på min hemsida till reklamkampanjen.

film, lera och intervju

Idag har varit en bra dag so far och det känns som det kommer fortsätta så. Har varit på bra humör hela dagen, rätt ovanligt för en tisdag. På svenskan idag fick vi se den jättegulliga filmen Shakespeare in love, jag har nog sett den 5-6 gånger nu. Den tipsar jag om ifall man gillar kärleks- och kostymfilmer. Sen var det bild och jag gjorde klart mina pusselbitar i lera innan jag stack till tandläkaren på röntgen. Nu sitter jag uppe på expen och väntar på att barnteatern ska börja, jag har köpt yoggi och torkade bananer att snaska på tills dess och så hittatde jag morotskaka i kylen, yummi! Idag så ska vi bli intervjuade och fotade för en tidning på teatern, Tatiana och jag fick nämligen reda på förra veckan att vårat manus vi skrivit åt barnteatern har vunnit en tävling :D:D!  Varför? För vi är bäst i världen förstås!!!

När jag kommer hem ska jag kolla på lite serier och så blir det carbonare till middag! Tumme upp till det! (Y).

HOHO :D

Bra dag idag! Hade en lektion, överraskade mamma på jobbet med födelsedagspresent och fick tårta, åkte h em och sov mellan 15 och 17.30 och det blir pestokyckling till middag :D. Jag gillart. I helgen så var john här och även min mormor och morfar. Jag och John låg i min säng och snorade i stort sett hela helgen, jag har även fått hosta. Men det är alltid trevligare att vara sjuk med någon än att vara det själv.

Och till min stora förtjusning så har jag fått en riktigt arg kommentar och jag tycker det är jättekul! :D
är du dum i huvudet eller. det kostar exakt lika mtycket som det gör på göteborgsnation och vi ska inte vara på people utan på bj. lär dig lyssna kvinna. och om ni inte vill vara med oss så våga säg det. av vara tyst hjälper inte..
växupp!

:D jättekul! Men jag ska ge lite svar på tal. Det var under en dag som jag avr väldigt frustrerad som jag skrev det inlägget "ohoppfullt" så det är lite överdrivet. Jag skrev också inlägget innan vi hade pratat i klasserna och då trodde jag, på grund av att det var en i klassen som sa att vi skulle vara på people och att det skulle vara mycket dyrare. Jag förstod helt klart sen att vi ska vara på BJ och vad det skulle kosta.
För mig spelar det faktiskt ingen roll om vi är med er eller inte, jag tycker bara att det känns lite knäppt att ha med två klasser vi istort sett inte känner alls. Och jag vet inte heller vem jag ska disskutera det här med av er, speciellt inte om ni skriver anonymt till mig och inte vågar stå för et ni säger. av vara tyst hjälper inte.. växupp! - det var det ni som sa.

Det är vad jag tycker, och jag orkar inte bry mig mer om den saken, det blir säkert jättebra tror jag :)


MAAAT!

Sitter på GK och väntar på lunch. Hann inte äta någon frukost i morse, men jag jag gjorde två mackor (som jag självklart glömde på hallbyrån...) och jag är jättehungrig!! Kommer behöva tvinga i mig äckliga järpbiffar eller vad det var. Uschusch. Och slutar gör man inte förrän efter 16.
Imorgon blir det fika och sen hem för att träffa mormor och morfar (känns som jag redan skrivit det här). På lördagen kommer pappas gudmor också och äter lunch och på kvällen blir det kanske bio.

LOST

äntligen! Lost har börjat igen efter det onödigt långa uppehållet och jag har lite svårt att hänga med. Men bitarna faller nog på plats med tiden. Det jag funderade på under dagens avsnitt var ifall de nu flyttas fram och tillbaka i tiden, borde inte Boone och Charlie kunna leva då? Fast det kanske bara gäller de levande som var på ön när ljuset kom första gången eller något... Äsch, inte vet jag. Känns lite lönlöst att spåna i vad som kan hända i lost. Jäkla spårad serie är det iaf, tack för det.

Onsdag imorgon, rätt alldaglig dag. Den flyter bara på. Det blir nog lite kul jobb på MDK:n med reklamkampanjen iaf. Redaktionsmöte på eftermiddagen och sen åker jag till Hjälsta, kan behövas för att orka med Häxan på GK:n sen på torsdag. Usch för henne. Som sagt. Långhelgen väntar iaf, bra det. Studiedag på fredagen och jag ska till tandläkaren 08.10, perfekt tid! NOT! Men sen blir det fika med Sofia och Moa, och kanske Sara? Sen hem med John för mina morföräldrar kommer på besök över helgen.

varm mjölk, kakao och socker

Dricker varm choklad och kollar på kostymfilmen The Duchess med Keira Knightly.
Kunde bara varit bättre om John var här.

Varför tycker typ ingen kille att Keira Knightly är snygg? Det kommer föralltid att vara ett mysterium för mig, om ingen kan svara förstås.

Ilska

Jag hatar dumma fittlärare! Förrförra veckan på svenskan (B) så sa min lärare till mig att jag, eftersom jag klagat så mycket på den boken vi använder, skulle gå och märka ut i kompendiet vad jag tyckte var dåligt. Jag sa att, ja det kan jag göra och så frågade jag:
- Men kommer jag inte missa en massa då?
Det var nämligen meningen att när jag och Sara gjorde det här skulle de andra leta fakta om Isländska sagor och presentera för klassen. Men Busk sa:
- Nej, det behöver du inte oroa dig för.
- Är det säkert att jag inte missar något viktigt då?
- Ja, det skulle vara väldigt bra om du gjorde det här så jag får veta.

Okej, tänkte jag och jag och Sara gick och gjorde det resten av lektionen. Förra veckan var jag sjuk på tisdagen, jag frågade Sara vad de hade gjort och de hade bara kollat på en isländsk saga på film så då missade jag inget. Och idag, måndag, fick jag veta av en annan tjej att imorgon ska vi ha prov på isländska sagor och vi hade fått ett kompendie på 15 sidor. Vaddå, nej du behöver inte oroa dig för att du missar något det är säkert?! Jag vet ju inte ens vad Islänska sagor är för något! Jävla fittlärare alltså. Jag blir så sjukt arg!


me like

Äntligen, äntligen, äntligen lördag! Den här veckan har varit massa blä. Mått dåligt och haft ovanligt värdelösa dagar. Nu vill jag som vanligt att det ska vara helg för alltid, men den önskan verkar aldrig vilja slå in. En sån ande borde det finnas! Det ska jag föreslå nästa MDK! Idag tar jag bussen till stan och träffar Sandra, evigheter sen vi sågs bara hon och jag. Sen åker jag hem till John över resten av helgen.

Nästa vecka blir nog relativt skön, det är sista veckan med dåligt schema och vi är lediga på fredagen. Go studiedag! Och näst nästa vecka kommer kanske Johan :D! Så it's all good.

Igår runt 16-17 snåret så bestämde jag mig för att sova til middagstid, men ingen kom och väckte mig så jag sov till halv elva. Det var superduperskönt men det dåliga var att tack vare det så vaknade jag klockan nio idag. Men det var fett värt!

Ohoppfullt

Den här fredagen ser inte ut att bli den bästa i världshistorien... Först ska jag hålla ett festtal på svenska C som jag blev kla rmed i går natt. Om det går bra så blir den lektionen kul för vi ska fika också :). Men sen! Då ska vi ha webbdesign med Häxan, det är vår nya vikarie för Gunnar. Hon är hemsk hemsk. Hon kan inte ämnet, hon har bara gått en kurs i det, vi vet mer än henna, hon är jätteosäker och pratar lågt och obehagligt och så klär hon sig fult! Webbdesignen brukar inte vara så kul men nu kommer den bli outhärdlig.

På klassrådet idag, som vi nu har med Karin eftersom att Gunnar är sjukskriven, ska vi ta upp bokning av lokal till vår student skiva. Det är typ två i klassen com vill att vi har med andra GK klassen och turism. Vi känner ingen av dem och andra GK klassen är lätt ett hatobjekt. Isåfall skulle vi också vara på people, vilket är dyrt och det kommer inte ingå mat och eftersom vi då är tre klasser kommer vi typ inte kunna bjuda någon.
Därför har Sofia, jag och Moa kollat upp Göteborgs Nation som såg bra ut. 350 kr/pers och då ingår dryck, mat, städning, vakter, dj o.s.v. Men ingen i klassen säger ju vad de tycker och vi blir bara så förbannade! Gah! Riktigt drygt är va det är.

Men jag får väl ta mig igenom idag utan att bli för arg, igår satt vi och skrek av oss frustration efter GK:n med Häxan. Hoppas idag blir lite bättre.

.

jeg kjenner meg så deprimert.

Dumma skola

Idag är man duktig och drar sig till skolan i tid för idrotten som man ändå inte skulle vara med på bara för att få veta att den är inställd och man inte har någon samhällskunskap heller. Så nu sitter jag i skolan och tråkar med Sara för vi börjar inte förrän 12.55 och det suger ju kamelpung. Kanske drar man ner till stan?

väntar på bättre tider

Varit hemma sjuk idag. Jag hatar att vara sjuk. Speciellt när man känner sig pigg men har ont överallt. Man blir så sjukt rastlös! Men jag har gjort lite nytta idag. Jag har fotat lite bilder jag tänk göra ett tag, gjort klart en uppsats, pysslat med min ipod, tränat lite pilatesboll och typ inget mer. Fick lite kläder från min h&m beställning idag också. En grön cardigan med matchande linne och en helt plain grå tröja.
Imorgon ska jag masa mig till skolan igen, ska inte vara med på idrotten dock. Kanske skippar den helt och tar sovmorgon? Då kan man få skjuts av Sofia kanske. Eller så är man duktig. Vi får se.Nu vill jag att det ska sluta snöa, bli vår och bli påsk !

genominfektionerad

Nu har väl mitt dåliga immunförsvar nått toppen? Nageltrång i stortå och tumme, näsinfektion eller ngt i den stilen, förkylning, magont och min knäppa infektion som jag gick till doktorn fyra gånger i julas för är också tillbaka, ska försöka dricka bort den med tranbärsjuice imorgon och stanna hemma från skolan för den orkar jag fan inte med just nu.
Men jag försöker peppa upp mig lite så jag inte går ner i något deppstadium, så jag delar med mig av några gamla godingar:
Det blev schlager och mycket Perelli, men hon är väl för härlig ibland ;)

Morbror Johan

Fick mail från Johan idag. Det verkar som om han kommer till pappas 50årskalas :D:D

"Det hadde varit kul och besöka er, lenge sen nu.  
Jag skal försöka komma över helgen vecka 13, då jeg er upptagen helgen vecka 12 med snookerturnering. Jag tar antagligen flyget fram och tillbaka så hadde varit bra om någon (Har du fått körkort än?) kunde hämta meg på Arlanda :-)  
Jag kommer tillbaka med tider mm.  

Jag har tyvärr fått avslag från tre ställen som jag sökt sommarjobb för deg. MEN jag har nu pratat med personalansvarig i Oslo Kino AS, dvs alla biosalonger i Oslo. Jag har också sent henne en skriftig söknad med din CV. Hun ska försöka få deg in i en sommarjobb hos dom.
Vi får hoppas på det bästa!  
Hälsa "The family"!  
Johan"

Trött på äckelväderI januari såg det fint ut, det var sol lite då och då och ingen snö. Nu är det mars och det snöar en massa! Jag är så trött på det här fula fula vädret. Efter skolan blir det till att jobba ihop pengar för att sen dra iväg till södra USA och bo där det aldrig snöar! Typ Miami eller någon annan stans i Florida. Det är mitt mål i livet! När jag bokat en envägsbiljett bort mot värme och ingen snö.

Bäst veckoslut

Torsdag - skitbra spelning med Danko Jones. Det var sjukt värt och jag stod längst fram och blev sönderklämd från alla håll. Jag var först in också :D
Fredag - Teater efter skolan med John, vi såg blåmärken och sen åkte vi hem till honom.
Lördag - Tårtkalas hos Johns kusin, typ 6 olika tårtor, supersmarrigt. Sen fest på kvällen, det var mucho kul.
Söndag - Mysdag :)

Nu vill jag fortsätta ha helg och inte någon måndag :(


RSS 2.0