Stockholm

Igår så var jag i stockholm med Sandra och Mia. Mia kom senare, runt fyra-fem och tills dess så gick jag och sandra runt i lite affärer och satt på cafét Muffin Bakery i en och en halv timme, mer(?). Det stället rekomenderar jag verkligen, det ligger på drottninggatan och specialiserar sig på muffins, alla muffins kostar 24 kronor.
Jag åt en morotsmuffin och det var det godaste jag ätit på länge, men den var väldigt mättande. Jag säger bara, dela på en med någon om ni inte vill må illa efteråt.

Vi gick och mötte Mia på stationen och vi gick sen upp till slottet och pratade lite medan jag knäppte kort. Sen började vi den långa promenaden mot Hard Rock Café. Världens bästa resturang med världens bästa personal, musik, inredning och mat och speciellt hamburgarna. Jag beställde en Hickory BBQ Bacon Burger, något sånt. Vi satt där i ... ja, jag vet inte, det måste varit minst 2 timmar, vilket gick jättefort. Samtalen blev allt från skvaller till toalettfobier. Vi gick tillbaka till stationen för att ta tåget som gick 22:11, Sandra och jag sa hejdå till Mia som skulle till Nynäshamn 6 eckor och jobba. Och vi hoppade på tåget hem.

Muffin Bakery   Slottsvakt  Hamburgare

Sommarrea !

Vagabond är mina Manolo Blahnik
Sommarrea och de här är mina för halva priset, 400kr

  

Kraftkällan

Jag var på arbetsintervju idag. Jag fick jobbet (!) Tack Sandra :D I höst ska jag alltså nu jobba på gymmet Kraftkällan och hålla danspass för barn två gånger i veckan. För varje pass får jag 250 kronor alltså kommer jag tjäna 500 kronor i veckan för 1h 25min jobb och jag får fri tillgång till gymmet + instruktör. Jag är så otroligt glad nu, för jag ska få börja tjäna pengar. Efter intervjun cyklade jag in till stan och gick runt och kollade i skoaffärer i väntan på att Hugo skulle komma och hämta mig klockan 16.30-17.00 något sånt.


Hemma hos Hugo så satt vi och kollade på Family Guy, så jävla kul serie! Sen gick vi upp för och dricka hans och Sandras hemgjorda flädersaft som skulle vara klar då och samtidigt som vi skulle sila dem så kom sandra över. Vi drack lite saft och gick sen och köpte pizza och efter middagen blev det mer Family guy innan jag åkte hem lite över tio.


Midsommarhelgen

Nu har den längsta dagen på året passerat, midsommarafton. Jag spenderade denna dag med Sandra. Åkte och sov hos henne på torsdagen innan och på fredagsmorgonen åkte vi till Blidö (Blidö är en ö som ligger mellan Gräsö och Stockholm). 2 timmar bil fördrevs med 50/60-talsmusik och när vi var framme så var det fika.
Sandra och jag bestämmde oss för att göra midsommarkransar vilket ledde till en riktigt snygg midsommarstång med maskeringstejp som höll upp björkkvistarna. Middagen var riktigt god med massa olika kött och färskpotatis och sen medan det regnade åt vi jordgubbatr och glass inomhus. När regnet lagt sig spelade vi kubb med vedträn, precis som förr i tiden(?).

När alla andra sen gick för att lägga sig så tog jag och Sandra och rodde ut med gummijollen med matsäck och fiskespön och satt och fiskade på havet. Sandra fick en stor aborre, som vi släppte igen. Och när vi kom upp på land så gick vi och la oss till ljudet av vågorna.


Dagen därpå gick vi upp tidigt och åt frukost och lite sånt innan vi åke hemåt. Jag var hemma runt 16.00
Idag ska jag, Sandra och Tatiana gå på bio och se Sex and The City :D<3 Jag älskar den serien!


Sandra   Stuga, Blidö   Vatten, Blidö

RSS 2.0