Handla på H&M?Ska jag?
Sen är det ett par skor till som inte fanns på hemsidan.

Fettisdag

SEMELDAG!
har längtat sen första februari!

Protest mot vintern

Igår alltså, jäklar va det snöade. Jag hatar snö och vinter och mörker och all den skiten och nu vill jag ha vår. Så idag protesterade jag och bar en blommig sån där kortämad-och-shorts-i-en-grej och kände mig vårig under första dagen i skolan efter lovet. Jag hade lätt kunnat lova mig en vecka till (lova är i det här fallet ett adjektiv). Men veckan ser inte så illa ut.

Idag var ju lite jobbigt, skola och min presentation på svenska C:n men imorgon är det teater och det är kul. Sen på onsdag ska jag träffa John och Anna (det vet inte John än, men nu gör han det snart). På torsdag kommer jag ha massa kul, GK:n kommer vara awesome, vi har fått en nytt roligt projekt att göra en affish, und me like it. Sen på kvällen är det spelning/konsert med Danko Jones (vad är skillnaden på spelning och konsert?). På fredag blir det teater med John, vi ska se blåmärken, ska vara bra har jag hört, regin är av hon som gjort masjävlar och den är ju lite smårolig? Och på lördag blir det le Party för Sofia.

Inte så illa nej. Och imorgon är det FETTISDAG!! :D

Ostkväll

Kanske det bästa jag gjort på länge? Sandra, Tatiana och jag spenderade kväll och natt hos Sandra och gluffsade i oss olika sorters ost. Brie, två krämiga ostar (vitlök och gräslök) och en mögelost (saint Argur). Vi fick även hemlagad äppelkaka som var otroligt god. Men det bästa var självklart sällskapet. Vi åt tills vi inte orkade mer och somnade runt ett eller två.

Dagen efter, klockan 12.10 så vaknade vi och gick och åt frukost, rostat bröd med ost och kex med osten som var kvar från gårdagen. Vi drack chokladté till det. Sen gick vi på promenad en timme och så åkte jag hem och lämnade de andra två framför Pocahontas.

Sen på kvällen ringde de upp mig igen och det blev av att sticka till Stenhagen och festa hos några, för mig, helt okända rockers, det var kul. Önskade att jag hunnit äta någon innan bara.

Rätt värdelöst inlägg, men nu har ni fått veta vad jag ätit de senaste dagarna och vad jag sysslat med.

Åhoj!

Nu är det lov! Har varit med John hittills och ikväll ska man till Länna och ha ostkväll med favorittjejerna :D
Jag tycker om lov ^^


090213 - fredag

Den här dagen har ju varit bajs hittills, webbdesignen har gått ut på att skriva ut kalendern vi jobbat med på GK:n och det går inte. Skrivaren bråkar och mina foton blir lila. Vet inte om det är den dumma ICC-profilen eller något annat, och Gunnar kan inte hjälpa mig heller så det funkar liksom inte alls. Snart har vi MDK och då ska vi se på film iaf.

Sen är det lov!

snart lov

Idag har jag suttit framför datorn hela dagen, har typ inte kommit någon vart alls för skrivaren var det självklart fel på... Suck. Men vi fick veta att torsdagen efter lovet så ska vi jobba hela lektionen med att göra en affisch till fotoelevernas utställning und ich habe ein idea. Så det ser jag lite fram emot, samma dag ska jag också gå och se Danko Jones på Tyrol med Sandra och Hugo. Fett nice. Men först ska jag ha lov! Hamna i sovkoma, äta ost med Tatiana och Sandra och se på blåmärken med John, härliga behövande planer.

slut

"Ofta används ordet stress för situationer där vi upplever tuffa krav och obehagliga påfrestningar.


Långvarig stress/ negativ stress
uppstår då man har svårt att skapa balans mellan kravupplevelser från andra och/eller sig själv, sin upplevelse av att kunna göra något åt sin situation, hur jag kan prestera, samt bristande möjligheter till återhämtning av olika slag. Man försöker pressa sig lite till för att hinna och kunna klara av, går länge i en situation som upplevs hopplös, trist eller för svår, eller att man inte låter kroppen vila ut och slappna av mellan varven.

Långvarig stress/ negativ stress sliter på kroppen och kan göra oss sjuka. Man kan lättare drabbas av infektioner, huvudvärk, värk och spänningar i kroppen, nedstämdhet oro/ångest. Negativ stress leder till störningar i återhämtningssystemen i kroppen, så att det blir svårare att sova och slappna av. Återhämtningssystemet i kroppen aktiveras av inre lugn, ro och avslappning. Om inte livet erbjuder tillräckligt många sköna, positiva och rogivande situationer måste vi skapa ett inre lugn ändå !" - snorkel.se

Jag behöver lov! Var på väg till idrotten nu imorse men stannade i hallen medan hela min mascara rann ner för kinden. Mamma sjukanmälde mig från idrotten, jag som faktiskt hade tänkt gå, var ombytt och allt. Men jag kan ju inte åka buss gråtandes, ännu mindre, komma till skolan med rinnande mascara. Jag är så otroligt trött och vill bara hamna i en sömnkoma, slippa den otroligt hemska huvudvärken och den ännu värre mensverken som båda är inne på sin tredje dag. Jag orkar inte, vill bara ligga i min säng och gråta tills jag får lov!


Irritationsmoment!

Vad är det för fel på samhället?Läste i metro idag att det vait en 42 årig man som våldtagit en nioårig flicka som han satt barnvakt till två gånger med en dryg månad emellan övergreppen. Han skulle få ett vanligt straff för våldtäkt som var 2 år per våldtäkt, han skulle alltså få fyra år i fängelse för att ha förstört den lilla flickans liv, det är sjukt lite!
Sen kommer det fram att han suttit inne för grovt narkotikamissbruk mellan våldtäkterna (en dryg månad) och då sänker de straffet till två år! VA FAN?! Jag blir så sjukt irriterad!


På samhällskunskapen så kom nästa irritationsmoment. Vi skulle läsa artiklar som vanliga bloggare lagt ut på internet där de tyckte till om saker. Min grupp läste om att Vero moda (usch för den affären) hade sålt linnen och t-shirts med Sovjetunionens och kommunisternas symbol på utan att veta tänka på vad de betydde. Och man vet ju att det finns så sjukt mycket dumma bimbos som skulle kunna köpa de där tröjorna för att symbolen var snygg eller något och gå runt med en symbol på bröstet som står för koncentrationsläger. Jag blev jätteirriterad, självklart. Men ingen i min grupp eller av de flesta andra i klassen visste att det stod för vad det va! Hur är det med allmänbildning egentligen?!

GAAH!

Hallå hallå det här är X22

Värd dag idag, Guss fyllde 15 så familjen + John åkte och åt brunch på Skaris och sen åkte jag och John in till stan. John åkte hem och jag träffade Sandra och Hugo och satt och fikade med dem uppe på expen. Har upptäckt världens bästa sak med massagestolen där, om man lägger sig upp och ner i den får man världens skönaste rump- och lårmassage :D!
När jag kom hem sen klockan 19 (fortfarande mätt från brunchen) så började jag ladda ner gamla godingar från 90-talet, så nu har jag sjukt bra partymusik till senare.
Jag måste skriva min muntliga presentation till engelskan egentligen, men det är så fruktansvärt tråkigt och jag kommer hur jag än gör inte att få mvg på det för ämnet jag har kan inte gå upp till det, tror jag. Så det blir till att skriva ihop lite mer skit om det.
Och snart är det sportlov! Så sjukt behövligt!

Igår hittade jag en jättefin väska i källarförrådet som min farmors mor har gjort en gång i tiden. Och idag gav mamma mig en sådan där jättefin byxdress i ett fint sommrigt och blommigt tyg, den ska jag superanvända så fort vädret tillåter!


GE MIG SOMMAR!


Jag är trött!
Jag är kall!
Jag vill inte ha snö!
Jag vill kunna äta grillat!
Jag vill kunna se solen!
Jag vill orka prova kläder på stan!
Jag vill kunna sitta i stadsparken till morgon!
Jag vill ha sommar!Tillbaka till verkligheten

Nu är jag hemma sedan en timme. Är trött. Är småbesviken. Kursen blev sämre den här gången och maten har tappat lite av sin höga standard. Men trotts detta lyckas jag och Tatiana ha det kul och mysigt. Picknick med brieost, macka och vindruvor på mattan i sovrummet med en film, sova tillsammans (varför bäddade jag ens min säng?) och många stunder av asgarv. Den kvinnan gör mig alltid glad :D

Vi låg och kollade på de fula takmålningarna av barn som finns i hörsalen på Wendelsberg och filosiferade:
Tatiana: Ser du där längst till vänster? Det ser ut som om det ena barnet sätter på det andra bakifrån!
Hellena: Näää, han som ligger bakom ligger ju vinklad jättekonstigt, det skulle aldrig gå.
Tatiana: Tro mig, det går!

Ibland märker man när hon pratar utan att tänka <3

RSS 2.0