Hällefors

Kom hit till skogen i västmanland i måndags och träffade Johan här. Jag, han och Gustav har spenderat alla kvällar hittills med en massa massa spel som, finans (vilket jag äger på!), risk, olika poker och andra kortspel. Det har gått bra för mig på chicago och femkortspoker, jag har sån tur ^^. Vi körde femkortspoker med straff igår, vilket betyder att vinnaren får ta kortleken och drämma den på förlorarens knogar. Johan spräckte ett blodkärl på mig så jag har lite ont där nu. Mer blåmärken får jag nog i morgon eftersom jag sköt pumphagelgevär idag och trycket mot överarmen var rätt hårt och geväret var egentligen för stort och tungt för mig :P.

Igår så åt vi tårta, jag har ätit så SJUKT(!!) mycket onyttigt här att jag säkert har gått upp 7 kg redan. Jag vill nog inte veta. Johan tog med Gustav och mig till Grythyttan igår också och köpte hemgjord glass i en glassbar. mycket gott! Johan åkte tyvärr hem idag så nu finns det helt plötsligt mkt färre saker att göra... Gustav och jag ska fiska imorgon iaf, fast det är framåt kvällen så jag vet inte vad jag ska hitta på på dagen, får väl läsa och lyssna på musik, det är aldrig fel.

På söndag åker jag till Karlstad där jag träffar Sandra och vi campar en vecka med massa folk. Det blir säkert väldans kul :)

Förberedelser

Okej, nu är det 6 dagar kvar tills jag åker. Jag känner mig sjukt stressad pga av allt jag måste hinna göra. Idag har jag träffat Annika på dagen, vi gick och kollade skor och jag köpte böcker till Karlstad (sex and the city och Jack the Ripper). Efter middagen åkte jag in till stan igen och träffade John :) Mys. Imorgon åker jag till Macho Man :D Ska bli sjukt roligt och skönt att få sitta och slappa framför scrubs och bra film med honom.
Men när jag kommer hem sen kommer jag få ångest för då ska jag hinna med en massamassamassa. Jag ska träffa John på fredagen, göra en packlista inför de tre veckorna jag ska vara borta, städa mitt rum, tvätta kläder, hänga kläder, testa tältet, göra upp en ekonomiplan till Gotland, packa!!... kommer inte på vad mer jag måste göra men det kommer upp nya saker hela tiden. Så jag skakar lite lätt varje gång jag slappnar av  pga stress. Men det ska nog gå finfint och jag kommer ha så otroligt kul de närmaste veckorna :D 

Feel-Good-Music

Jag älskar låtar som är så glada och underbara att man inte kan låta bli att sitta och le :D

Som den här


Sommarlov

Idag sov jag till två. Så otroligt skönt! Jag har sedan resten av dagen legat i sängen och kollat klart på säsong 6 av sex and the city för tredje gången + att jag laddade hem och såg filmen nyss också.. Vad ska jag göra nu när jag sätt allt. Måste hitta en ny serie, eller så kan jag fortsätta gå igenom min filmlista som jag gjort med filmer jag vill se.
Imorgon blire tandläkare, och i veckan kanske cykelsemester, på torsdag blire stadsparken med massa nice folk. Sen vette fan. :)

Resten av sommarplanerna:
Den 21 juli åker jag till Hällefors, till stugan.
Den 27 juli åker jag från Hällefors till Karlstad med Sandra.
Den 3 augusti kommer jag hem
Den 5 augusti åker jag till Gotland och medeltidsveckan med Sandra och Hugo
Den 9 augusti kommer jag hem från Gotland
Den 15-17 augusti är jag på kurs i Stockholm
Den 18 augusti börjar krönikespelsrepetitionerna
Den 19 augusti börjar skolan

Bus och betyg

Torsdag, Sandra kom hem till mig runt 12 för att planera nattens stadsbus, vilket är hemligt men går att upptäcka. Kloclan halv fem så skulle vi och ta ett foto till kortfilmen som Sandra är med i. Det var kul. Sen åkte vi hem igen och åt middag hos mig och sen så planerade och fixade vi lite till och så tog vi buss 20 ner på stan 00.35. Vi sprang bakom kyrkan och bytte om till helt svarta kläder och började smyga runt på stan och, ja, busade.
När klockan började närma sig 02.30 så gick vi till busshållplatsen där vi "kom på" att nattbussen inte går på vardagar så vi gick tillbaka till sunnersta, men först köpte vi hamburgare. Så vi promenerade från 02.50 - 04.25 cirka. och på vägen hem såg vi en hare, en räv och två rådjur.

Väl hemma så orkade vi inte fixa iordning sängar så vi drog ut en massa filtar och badlakan och somande ute strax efter 05.00. Vi sov 3 h den natten. Sen var det upp nästa morgon och kolla på Rocky Horror Picture Show jag älskar den filmen, väldigt väldigt speciell! Sen kollade vi på ett avsnitt av sex and the city och sen åkte vi upp på stan några timmar.

Nu är jag hemma ensam igen och jag ska njuta av solen och färga håret, det ska förhoppningsvis bli askblont (min naturliga hårfärg) fast jag är lite skeptisk. Jag fick mina betyg idag också, ÄNTLIGEN!:

Datorkunskap: MVG
Engelska A: MVG
Matematik A: VG
Matematik B: G
Mediekunskap: MVG
Medieproduktion A: MVG
Multimedia A: MVG
Svenska A: VG


Och så har jag fått reda på att min nya klass är GK2B (Grafisk Kommunikation 2B)

RSS 2.0