I Hjälsta
Nu är vi i Hjälsta. Sista stoppet innan hemfärd
till ön. Idag ska jag baka nyårsefterätten.
Sen blir det nyårsfiraande här imorgon, julfirande
på nyårsdagen och den 2a åker vi hem.
Denna tårta ska jag våga mig på.
Hoppas den blir iaf hälften så fin, jag är lite
orolig... Har aldrig bakat med gelatin eller
gjort något som måste fryasas på mycket för
att inte fallera. Spännande, håll tummarna nu!
Bilden, liksom receptet, från allt om mat.
till ön. Idag ska jag baka nyårsefterätten.
Sen blir det nyårsfiraande här imorgon, julfirande
på nyårsdagen och den 2a åker vi hem.
Denna tårta ska jag våga mig på.
Hoppas den blir iaf hälften så fin, jag är lite
orolig... Har aldrig bakat med gelatin eller
gjort något som måste fryasas på mycket för
att inte fallera. Spännande, håll tummarna nu!
Bilden, liksom receptet, från allt om mat.
Kommentarer
Trackback